Dit zijn de leukste fietsen om te huren

Heb je binnenkort een lekker dagje weg of een vakantie op de planning staan? Het huren van een fiets is dan een leuke manier om je nieuwe omgeving te verkennen. Er zijn verschillende soorten fietsen te huur. Wij vertellen je graag over de leukste fietsen om mee op pad te gaan. Lees snel verder!

De elektrische fiets

Een elektrische fiets is een fiets met trapondersteuning die wordt aangedreven door een elektromotor. Hierdoor fiets je zonder moeite toch gemiddeld zo’n 25 kilometer per uur. Ideaal voor lange afstanden, waardoor je ook meteen meer van je omgeving kunt bekijken. Eventueel kun je kiezen om halverwege je route lekker een terrasje te pakken en ondertussen de accu van de fiets op te laden. Zo kom je nooit met een lege accu te staan.

Een tandem

Met een tandem maak je van iedere fietsroute een unieke activiteit. Omdat je met twee personen op deze fiets zit, trapt hij lichter en is het minder vermoeiend om vooruit te komen. Hebben jij en je fietsmaatje verschillende fiets tempo’s? Met een tandem is dat geen enkel probleem. Bovendien is het een aparte en gezellige ervaring. Plezier gegarandeerd!

Waarom een fiets huren?

Er zitten een heleboel voordelen verbonden aan een huurfiets als vervoermiddel tijdens je dagje weg of vakantie. Zo bereik je met een fiets gemakkelijker de plekken waar je met de auto moeilijker kan komen. Bovendien heb je niet te maken met dure parkeerkosten. Daarnaast is fietsen natuurlijk super goed voor de gezondheid en is het een veel leukere ervaring dan met de auto. Kom je langs een leuk marktje of een gezellige terras? Je fiets zet je gemakkelijk even aan de kant om je omgeving beter te bekijken. En ga je met kinderen op vakantie? Fietsen is leuk voor het hele gezin!

Fiets huren in Brabant

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om een fiets te huren in Noord-Brabant? Kijk dan eens bij Carl Veeke Tweewielers bij Bosschenhoofd! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg.