De nieuwste Porsche modellen

Porsches staan onder de echte autoliefhebbers bekend voor hun prestatie, luxe, exclusiviteit en pracht . Deze auto’s zijn hoogwaardige creaties op het gebied van voertuigen, zoals we al gewend zijn van Duitse engineering. Tegenwoordig zijn er nieuwe Porsche modellen voor elke gelegenheden en personen.

Je hebt de ultra luxe en comfortabele sedans en SUV’s zoals de Panamera, Macan en Cayenne. Daarnaast heb je de snelle en lichte 911 coupes en Caymans. Verder zijn er ook de speciale modellen voor het circuit waar aerodynamica een zeer grote rol speelt. Dit zijn de GT2, GT3 en GT4 varianten. Porsche onderhoud bij Procar is aangeraden voor deze sportwagens. Ook zal je de elektrische en eco vriendelijke Taycans vinden in de assortiment van Porsche.

Porsche 991 992 GT3

De GT3 is al voor een zeer lange tijd een hele populaire variant van de 911 geweest. En deze nieuwe model heeft enorm veel fans van de GT3 niet teleurgesteld. Het wordt uitgerust met een krachtige 6 cilinder met natuurlijke aanzuiging. Deze motor werd ontwikkeld op het circuit voor Porsche raceauto’s. Het kan draaien tot 9000 toeren per minuut en het heeft een vermogen van 510 PK. Ook is de GT3 licht en het bevat verschillende carbon fibre onderdelen voor de neerwaartse kracht.

Porsche Taycan Sport Turismo

De Taycan Sport Turismo is een sportieve en gebalanceerde elektrische auto van Porsche. Het is de nieuwste model uit de drie Taycan types. Met een grotere bagageruimte is deze auto veel ruimer dan de normale Taycan. Het heeft dezelfde stijl als de Cross Turismo, alleen komt deze zonder de offroad-design pakket. Dit model werd ontwikkeld voor de weg met de lage chassishoogte. De motor van het basis model heeft een vermogen van 408 PK.

Porsche Cayenne Platinum Edition

De platinum Edition is een nieuwe sportieve pakket voor de Porsche Cayenne. Bij deze variant heeft de SUV hoogglans zwarte accenten en zwarte sporteindpijpen. Het biedt prachtige details die model exclusief is. Zoals de zijdeglans “Platinum Edition” belettering op het exterieur. Het doel van Porsche is om het SUV super sportief te doen lijken met de platina gespoten 21 inch velgen. Deze Cayenne komt met een comfortabele en luxe aluminium interieur.