De voor- en nadelen van het wrappen van je auto

Je hoort het steeds vaker; mensen die hun auto laten wrappen. Iedereen heeft hier zo zijn of haar eigen redenen voor, maar wat zijn nou eigenlijk de voor- en nadelen van het wrappen van je auto? Die bespreken we hier in dit artikel. Ben je benieuwd? Lees snel verder en je komt erachter!

De voordelen van een auto wrappen

Als eerste gaan we de voordelen bespreken. De grootste voordelen zijn:

Beschermt de lak van de auto

Een carwrap van Signwrap beschermt de lak van de auto. Hierdoor heb je geen tot minder last van krassen of steenslag. Vaak zie je bijvoorbeeld dat er wat krasjes op de motorkap, het dak of de spiegels komen van de auto na verloop van tijd. Dit heb je echt bijna niet meer op het moment dat je auto gewrapt is. Wrappen is dus een uitstekende manier om de lak te beschermen. 

Ga voor een ander kleurtje!

Een ander voordeel is dat je een andere kleur voor je auto kan kiezen en dit is natuurlijk hartstikke leuk! Het veranderen van de kleur kan door jouw auto te laten wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, goedkoper en bovendien weer makkelijk te verwijderen. Helemaal super dus!

Het wrappen gaat snel

Het is zo gedaan, je auto laten wrappen. Dit is ook zeker een groot voordeel. Het is mogelijk om jouw auto binnen een paar dagen te laten wrappen, zodat je snel weer de weg op kunt en je auto niet te lang hoeft te missen.

De grootste nadelen van een auto wrappen

Er komen natuurlijk niet alleen maar voordelen bij kijken. Er zijn ook altijd wel wat nadelen. Deze nadelen zijn:

Het is een investering

Het wrappen van een auto is niet goedkoop. Dit kan een nadeel zijn voor veel mensen. Het is daarom een extra investering voor wanneer je een nieuwe auto uitstraling wilt. De prijzen verschillen per type auto, maar is altijd goedkoper dan lak bespuiting.